PROIZVODNJA

Print

 

Proizvode od plastike proizvodimo od visokokvalitetnog njemačkog profila Salamander već dugi niz godina i sa velikim zadovoljstvom. Salamander je tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom izrade proizvoda od plastike i jedan od najpriznatijih svjetskih proizvođača.

 

Slika termografije kuće

Slika termografije kuće koja prikazuje gubitak topline 
u obiteljskoj kući koji iznosi i do 30% utrošene energije
kod starih prozora.

 

Salamander 3D je sustav profila s pet komora i tri brtve koje omogućavaju visoku razinu toplinske izolacije. Ugradnjom izolacijskog stakla smanjuje se razina buke i postiže se zvučna izolacija do 47dB.

Ukupne širine 76 mm, zaobljenih bridova. Predstavlja jedan od najelegantnijih i najmasivnijih profila na tržištu, zaobljene linije i uglovi doprinose sofisticiranom i modernom izgledu.

 

 
 

 

Salamander SL je sustav s pet komora i dvije brtve. Iste je širine, ali ravnih linija. Iznimno funkcionalan profil kojem čelično ojačanje donosi čvrstoću i visoku stabilnost.

Dvostruka brtva omogućava iznimnu toplinsku zaštitu, koja samim time doprinosi uštedama toplinske energije, smanjuje vaš trošak grijanja. Profil SL vam daje sigurnost i  jamči trajnu zaštitu i dobro funkcioniranje.

 

 

 

Okovi koji se koriste u proizvodnji su također od renomiranog njemačkog proizvođača Winkhaus, odlikuju se kvalitetom i sigurnošću.

Najčešća izvedba naših proizvoda je u bijeloj boji. Postoji paleta raznih boja od kojih se ipak najviše koristi zlatni hrast, tj. imitacija drveta.

 
Contribute!